Ευχές 2023

Xρόνια πολλά και ευχές για μια αληθινά καλύτερη νέα χρονιά!

Φέτος αποφασίσαμε να στολίσουμε ένα αληθινό δέντρο στην ευχετήρια κάρτα μας. Η βασική φωτογραφία, πλήρως έγχρωμη και χωρίς φίλτρα!!!, τραβήχτηκε λίγο έξω από το Řehlovice στην Τσεχία!

Χρόνια πολλά!

Ευχές για μια καλύτερη χρονιά!

Best wishes for holidays and new year!

Τι σημαίνει AEStAS…

Πλαϊνή είσοδος & barbequeΤο AEStAS είναι αρκτικόλεξο για τον τίτλο: “Architectural Engineering Studio Advanced Services”. Επίσης Aestas (προφέρεται εστάς) είναι στα λατινικά η λέξη για το καλοκαίρι και για τους Ρωμαίους, το όνομα της θεάς του καλοκαιριού, που είχε όψη όμορφης νεαρής γυναίκας.

Η ονομασία του εργαστηρίου μας ξεκίνησε σαν παιχνίδι με τη λέξη καλοκαίρι, από το όνομα της οδού Καλοκαιρινού, στον αριθμό 120 της οποίας δραστηριοποιούμαστε από το 2006. Η λατινική λέξη ήρθε από το βικιλεξικό, και αμέσως μας άρεσε σαν αρκτικόλεξο. Τα αρχικά A.E. είναι διεθνής συντομογραφία για τον Architectural Engineering κλάδο, ενώ το St. (studio) ή εργαστήριο εκφράζει την προσέγγισή μας για το επάγγελμα του αρχιτέκτονα. Δεν είμαστε φίρμα ή εταιρεία αλλά ούτε και γραφείο. Οι υπηρεσίες μας δεν θέλουμε να είναι απλώς διεκπεραιωτικές ούτε γενικευμένες. Φιλοδοξούμε να περιέχουν την έννοια της αναζήτησης, της δημιουργίας, της επιθυμίας. Για αυτό και τις ονομάζουμε προωθημένες υπηρεσίες (Advanced Services).